Over het KOM

Over het KOM

KOM is het keurmerk van bevlogen tandartsen die elke dag met passie bezig zijn om hun vak uit te voeren en hongerig zijn naar inzichten om het voor hun patiënten nog beter te doen. Zowel technisch als in bejegening.

Goede tandheelkunde ontstaat door een optimale samenwerking en sterke vertrouwensband tussen patiënt en tandarts. Daarvoor is nodig dat een patiënt zich bij zijn tandarts thuis voelt, weet wat hij kan verwachten en dat zijn tandarts de vrijheid heeft om datgene te doen dat voor het gebit van de patiënt op de lange termijn het beste is en daardoor de laagste kosten heeft.

Vaak is niet duidelijk waar een tandarts voor staat en patiënten zien een tandartsbezoek meer als nare verplichting dan een prettige ervaring. Aan de andere kant wordt de tandarts door toenemende regeltjes gedwongen soms niet het beste te doen voor de patiënt. Aan beide zaken maakt het KOM een einde. KOM tandartsen willen altijd het beste voor hun patiënten. Daarom hebben zij 10 keiharde beloftes gedefinieerd waar u hen aan mag houden.

  1. U bent altijd hartelijk welkom
  2. Onze patiënten zijn meer tevreden
  3. We vertellen van tevoren wat het kost
  4. Samen verlagen we de kosten
  5. We bespreken onze aanpak vooraf
  6. U wordt prettig behandeld
  7. We leren van elkaar
  8. Kwaliteit staat voor ons bovenaan
  9. Wij maken gebruik van de modernste technieken
  10. We zijn trots op ons vak

Inspirerend interview

Op 8 augustus was Herman van Nouhuys te gast bij Sven-Ake Hulleman en verwijst hij naar het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg en de Stichting Onafhankelijke Hulpverlening. Benieuwd naar het hele gesprek? Bekijk hier de video.