Terug naar overzicht

AOV-arrangement

Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) moet bepaalde risico’s dekken en is dus vaak noodzakelijk. Maar waar moet u nu precies op letten? Bent u op de hoogte van de grote verschillen in premiehoogte en acceptatiecriteria? De Stichting KOM heeft in samenwerking met Mondzorg Support een AOV-arrangement ingericht.

Hierdoor profiteert u als KOM-certificaathouder van de beste voorwaarden en de scherpste premie. Besparingen kunnen oplopen tot 40% van de meest gangbare AOV voor tandartsen. De meeste AOV-‘s zijn maandelijks opzegbaar. U kunt dus snel van het arrangement gebruik maken en duizenden euro’s aan premie besparen.

De voordelen van het AOV-arrangement:

  • Kwalitatief een van de beste verzekeringen
  • Premie voordeel oplopend tot 40%
  • Ruimere acceptatiecriteria
  • Keuze uit meerdere verzekeraars
  • Strenge kwaliteitsafspraken met verzekeraars
  • Snelle en betrouwbare service van hoogopgeleide adviseurs

Wilt u vergelijken?

Heeft u al een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een aanbieding via uw adviseur of bank ontvangen, dan kunt u deze gratis (waarde €149,-) laten vergelijken met het KOM/Mondzorg Support-arrangement. Scan uw polis of offerte en verstuur deze per e-mail naar info@mondzorgsupport.nl Vermeld daarbij: Polischeck voor het KOM, uw naam en telefoonnummer. Binnen 3 dagen weet u het verschil! Voor meer informatie over het AOV-arrangement kunt u deze brochure downloaden.

Heb je een vraag over dit onderwerp?

Whatsapp+31633955541